Wednesday 27 May 2020

Robert van den Broek


De WoonLastGarantie is een duidelijke, eerlijke maar vooral zorgeloze oplossing voor het risico van dubbele woonlasten voor de koper van uw huis. Hiermee biedt u als makelaar uw opdrachtgever de kans de woning opvallend onder de aandacht te brengen, maar vooral te onderscheiden door het aanbieden van een passende financiële oplossing voor de kopers van uw huis!

De WoonLastGarantie is een verbetering ten opzichte van alternatieven in de markt. De WoonLastGarantie keert onder meer per maand vooraf een bedrag uit aan de koper voor diens dubbele (netto) hypotheeklasten. Daarnaast zijn de kosten voor de WoonLastenGarantie heel laag en transparant en heeft u als makelaar het voordeel dat u uw bemiddelende rol écht tot uiting kunt laten komen. De WoonLastGarantie biedt u de mogelijkheid om weer nieuwe opdrachten te verkrijgen die ook weer snel tot een verkoopresultaat zullen leiden.

De WoonLastGarantie onderscheidt zich eens te meer want het is zowel fiscaal als notarieel beproefd.

Geef de woningen die u in verkoop heeft de marketing aandacht die het verdient en bel voor een korte toelichting en/of voor het maken van een afspraak bij u op kantoor. De aanstelling om van dit unieke marketinginstrument gebruik te maken is snel geregeld.

De WoonLastGarantie heeft het management/formulehuis Cross Concepts bv ingeschakeld voor het geven van uitleg aan u. Neem vandaag nog contact op en u kunt dezelfde dag nog de WoonLastGarantie in uw voordeel gaan gebruiken.

Contactgegevens:

Robert van den Broek

Cross Concepts

E-mail